Контроли & Опрема


Контроли

Благодарение на соработка Siemens и Carel, водечки производител на контролни системи, можете лесно да ја следите и загревате вашата топлинска пумпа. Сите наши топлински пумпи се инсталирани со највисок квалитет и најефикасни контроли. На тој начин заштедувате енергија и време. Дополнително, Ви нудиме опција при нова инсталација за следење или контрола на системот преку мобилна апликација или преку интернет пребарувач. Ова интелигентно решение е достапно без дополнителни трошоци.

- Брендиран производ
- Штедлив
- Гаранција од производителот
- Заштеда на енергија

feature bootstrap

Опрема

Ние нудиме соодветни додатоци и резервни делови за сите наши топлински пумпи и производи. Имаме сопствен додаток и складиште на резервни делови за да бидеме подготвени во случај на потреба. Благодарение на соработката со водечките производители на мерни, топлинско спроводливи компоненти, како и компоненти за ладење и монтажа, можеме да гарантираме дека сите наши додатоци и резервни делови се 100% оригинални. Контактирајте со нас ако имате оштетено некои од функционалните, контролните или слични делови. Ние помагаме при решавање на било какви проблеми или нивно повторување.

feature bootstrap

- Брендиран производ
- Штедлив
- Гаранција од производителот
- Заштеда на енергија


Наша канцеларија

GF-Haustechnik
бул. Видое Смилевски Бато б.б
1200 Тетово, Р.Македонија
+ 389 70585786
+ 41 786664594
gf-haustechnik@t-home.mk

Социјални мрежи