ECO HEATING е производител на најсовремени топлински пумпи во согласност со швајцарски и европски стандарди со интелигентни комбинациски опции од 2 до 100кW, како воздух-вода, вода-вода, земја-вода и поделени, односно split единици. Според годишното производство ЕCO HEATING припаѓа на најголеми производители на топлински пумпи. Иновациите во технологијата и услугите го претвора ECO HEATING во лидер во оваа индустрија.

Kаталог 2018


Доверливи

Оптимизирани за гарантирано време на работа од 3 до 5 години

Економични

20-30% поевтини од други споредливи производи на пазарот.

Иновативни

Топлотни пумпи кои веќе се имаат докажано на пазарот.

Еколошки

Усогласеност со највисоките енергетски стандарди и добивање независност од гас и нафта.

Интелигентни

Бескомпромисна комбинација од најнови и докажани развои.

Квалитетни

Висококвалитетни материјали и делови на системот за долг работен век.

Воздух / Вода

Солена вода / Вода или Вода / Вода

Hydrobox

Split системи

Контроли и додатоци


Мониторинг и контрола

Секој систем за топлинска пумпа може да се прошири со модерно веб решение. Така можете во реално време да ги следите параметрите со вашиот таблет или мобилен телефон додека патувате, преку интернет или од дома. Директно или Cloud поврзување.
НАШИ ПАРТНЕРИ

Соработуваме со водечките производители на контролни уреди и додатоци во областа на топлинските пумпи.